Starity

Megérkezett a kulináris ínyencségek csúcsa, a szusifánk!

2016. június 29. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szusi és a fánk is hihetetlenül népszerűek a külföldi konyha kedvelői között, ám ezidáig nem sokan próbálkoztak meg e két finomság egyesítésével.

hirdetés

A közelmúltban jelent meg az éttermekben az a különleges, fánk alakú, szusi alapú finomság, mely jelenleg is lázban tartja a világot. A különleges ételt a vegán fogásokra szakosodott séf, Sam hívta életre és mutatta be vendégeinek, majd az Instagramon is közzétette kreálmányait. 

A BoredPanda úgy tudja, hogy ezeket az ínyencségeket a szusihoz hasonlóan könnyű elkészíteni. A titok abban áll, hogy kókuszolajjal kikent fánk formákba kell tölteni az előzetesen lehűtött rizsszemeket, melyeket aztán fekete szezámmaggal, gyömbérrel, wasabival, kesudióval, avokádóval és ízlés szerint majonézzel díszíthetünk, hogy még ínycsiklandóbbá tegyük a már amúgy is különleges fogást.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram
Fotó: Instagram
Fotó: Instagram
Fotó: Instagram
hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek