Starity

Selena példaképének tartja Maite Perronit

2010. október 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez elmondta véleményét Maite Perroniról, ami igazán pozitív vélemény volt. Azt viszont tudjuk, hogy Maite színésznő, az Árva angyal sztárja negatívumot talál Selena Gomezben.

hirdetés
Selena példaképének tartja Maite Perronit

Selena Gomez elmondta véleményét Maite Perroniról, amely igazán pozitív volt. A MerI magazinnak a következőket mondta: „Egy iszonyú nagy tehetség! Rokonomnak érzem, mert ő is mexikói. Remekül játszik a sorozatban, amit én is nézek. Nem tudok rá egy rossz dolgot mondani, mert tényleg lenyügöző énekes és színésznő! Példaképemnek tartom, és 10-ből is 11 pontot adnék neki. És örülök, hogy már legalább egyszer találkoztam vele.” – nyilatkozta a fiatal énekesnő.

Viszont az Árva angyal sztárja más véleménnyel van a latin vérű Selena Gomezről: „Nem tudom, mi ez a felkapottság körülötte. Nem tehetséges, szörnyű a hangja, és teljesen el van telve magától. És utál, csak azért mond rólam ilyen szépeket, mert kihasználja a hírnevemet azért, hogy több rajongója legyen! És remélem leszáll a földre!” – mondta.

Vajon ha ezt Selena megtudná, mit szólna hozzá, hogy példaképe így lehordta?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek