Starity

Rita Ora kórházba került

2016. július 01. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznői ambíciókat dédelgető énekesnőt egy fotózás után szállították a sürgősségire.

hirdetés

Úgy tűnik, Rita Ora kissé túlvállalta magát. A 25 éves brit tehetség ugyanis egy fotózáson vett részt Londonban, amikor rosszul lett. Munkatársai természetesen rögtön kórházba vitték, ahol a sürgősségire küldték, ugyanis a végikimerülésig hajszolta magát. Az egészségügyi intézmény dolgozói egy éjszakára bent tartották Ritát, és infúziót adtak neki.

A mai nap nagyon kemény volt, de lassan túljutok rajta. Köszönöm mindannyiótoknak a támogatást! Szeretlek titeket

– írta az Instagramon.

Fotó: Instagram

Szerencsére Rita azóta már sokkal jobban van és a kórházat is elhagyhatta, ám orvosai figyelmeztették: jobban teszi, ha odafigyel magára, és egy kis pihenést is beiktat zsúfolt időbeosztásába.

Az énekesnő egyébként valóban nagyon elfoglalt, mivel amellett, hogy részt vesz a jövőre mozikba kerülő A sötét ötven árnyalata munkálataiban, legújabb stúdióalbumán dolgozik. Rita a közelmúltban intett búcsút a lemezeit forgalmazó Roc Nationnek, és szerződött le az Atlantic Recordshoz, melynek munkatársai minden segítséget megadnak az énekesnőnek, hogy befejezze legújabb korongja rögzítését.

Először és mindenek felett Rita egy nagyszerű énekesnő, aki hatalmas szenvedélyt táplál a zene iránt, így izgatottan köszöntöm őt nálunk, az Atlantic Recordsnál. Már alig várjuk, hogy stúdióba vonuljunk vele, és készítsünk egy fantasztikus lemezt

– nyilatkozta az E! Newsnak a szerződés megkötését követően Ben Cook, a kiadó elnöke.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek