Starity

Lánybandát alapított Kelly Rowland

2016. július 05. 05:05   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Destiny's Child alapítótagja, Kelly Rowland egy tévéműsor keretein belül alapított új lánycsapatot.

hirdetés
Lánybandát alapított Kelly Rowland

Ha valaki, akkor Kelly Rowland biztosan tudja milyen egy lánybanda tagjának lenni. Az énekesnő 1990-től 2006-ig volt az évtized egyik legnagyobb lánybandájának, a Destiny's Childnak a tagja. Az énekesnőben jó ideje munkált a gondolat, hogy nincs elég lánybanda napjaink popzenei piacán, ezért úgy döntött, egy tévéműsor keretein belül saját lánycsapatot alapít. 

Úgy éreztem, hogy üresedés van a lánycsapatoknál a zenetörténelemben, és ez olyasvalami, amin már a Destiny's Child Destiny Fulfilled turnéja óta változtatni akarok. Annyi lánycsapat volt egy időben, most viszont csak kettő van

– utalt ezzel a Fifth Harmonyra és a Little Mixre, aminek szintén ő volt az egyik alapítótagja még az X-Factorban. 

A Chasing Destiny című show áprilisban vette kezdetét, és összesen 18 lányt indult, hogy a végén belőlük alakuljon meg a banda. A lányok hétről hétre bizonyítottak, míg végül június 7-ére már csak öten maradtak: Ashly Williams, Brienna DeVlugt, Gabrielle Carreiro, Kristal Lyndriette, és Shyann Roberts. A csapat ezt követően leszerződött az Epic Recordshoz, és rögtön kiadták első, All Of Us című szerzeményüket. 

Június 23-án a lányok bejelentették, hogy a June's Diary nevet választották maguknak, másnap pedig meg is jelent első kislemezük, a L.A.N.C.E. A lánycsapat elsősorban az R&B hangzásvilágát preferálja, csakúgy mint annak idején a Destiny's Child.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek