Starity

Leukémiás volt a Barátok közt sztárja

2016. július 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub népszerű napi sorozatának egyik főszereplője munka mellett küzdötte le a gyilkos kórt.

hirdetés

A Barátok közt stábjának nem ismeretlen a leukémia, hiszen a történetben néhány évvel ezelőtt a Kiss Péter Balázs által alakított Illés Peti küzdött ugyanezzel a kórral, a valóságban pedig az egyik új főszereplő, a Gál Irmát életre keltő Borbáth Ottilia győzte le ugyanezt a betegséget. 

A színésznőt lépnagyobbodása miatt vizsgálták ki tüzetesebben orvosai, és ekkor derült fény arra, hogy krónikus mieloid leukémiája van, melynek következtében 9000-ről 250 ezerre nőtt a fehérvérsejt-száma. Ottilia a Bestnek adott interjúja során elárulta, hogy eleinte alig akarta elhinni, hogy beteg, később pedig úgy döntött, hogy nem vonul kórházba, helyette inkább vállalta, hogy három éven át injekciózza saját magát.

Ugyan nem volt könnyű küzdelem, de a színésznő nemcsak a kezelés kellemetlen mellékhatásait, hanem magát a betegséget is legyőzte, mára pedig tünetmentes, így gyógyultnak számít.

A színésznő három évig küzdött a kórral I Fotó: RTL Klub

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek