Starity

Zayn Malik 5000 dollárt adományozott egy idegennek

2016. július 06. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves énekes ugyan általában a zordabb oldalát mutatja, de le sem tagadhatná, hogy aranyból van a szíve.

hirdetés
Zayn Malik 5000 dollárt adományozott egy idegennek
Fotó: Vogue

A Twitteren az @amazncam felhasználó név mögötti lány a közelmúltban osztotta meg a 13 éves kandúr cica, Nino történetét, akit gazdája elborult elméjű lakótársa megharapott és fél szemére megvakított a távolléte alatt, nem is beszélve arról, hogy eltörte az állat egyik létfontosságú szervét, az orrát.

A tulajdonos a GoFundMe adománykérő oldalon osztotta meg a négylábú történetét, arra kérve az oldal állatbarát felhasználóit, hogy segítsenek összegyűjteni Nino műtétjére 6000 dollárt (kb. 1 millió 669 ezer forint). A történet Zayn Malik figyelmét is felkeltette, és a Twitteren privát üzenetben kereste meg az @amazncam nevű felhasználót, hogy megtudja, hol és hogyan tudna segíteni.

Fotó: Twitter (screenshot)

Szia! Szeretném kifizetni a cica műtétjét. El tudnád küldeni a részleteket, hogy hova utaljam a pénzt, légy szíves

– olvasható az üzenetben. 

A szavakat természetesen tett követte, Zayn pedig ötezer dollárt (kb. 1 millió 391 ezer forint) adományozott a bajba jutott cirmos számára. Jótékonysági akcióján felbuzdulva rajongói is követték a példáját, mostanra pedig több mint 25 ezer dollár (kb. 6 millió 954 ezer forint) gyűlt össze Nino számláján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek