Starity

Taylor Swift tönkreteszi Tom Hiddleston karrierjét?

2016. július 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan úgy vélik, hogy a színész újdonsült szerelmének köszönheti, hogy elesett egy nagyobb filmszerep lehetőségétől.

hirdetés
Taylor Swift tönkreteszi Tom Hiddleston karrierjét?
Fotó: Sugarscape Illustration

Ugyan Tom Hiddleston neve korántsem ismeretlen hollywoodi berkekben, hiszen pályafutása során olyan filmekben csillogtatta meg tehetségét, mint a Thor, a Bosszúállók, az Örvény, az Éjfélkor Párizsban és a Hadak útján. A hírnév azonban korántsem elég, mivel még neki is van mit bizonyítania, amennyiben egy olyan szerepet szeretne magáénak tudni, mint a 007-es ügynöké.

Korábban arról pletykáltak az álomgyárban, hogy Tom az egyik legnagyobb esélyes a szerepre, ezzel leváltva a legutóbbi Bondot, Daniel Craiget, de immár biztos: nem ő kapta a lehetőséget. A szakértők szerint ennek okában az állhat, hogy a színész lerombolta az eddig kialakított image-ét azzal, hogy nyilvánosan is felvállalta a kapcsolatát Taylor Swifttel, így tönkretéve a személyét övező misztikumot, ami elvárás a szerep várományosától.

Egy leendő Bondot misztikum kell, hogy övezzen. Tom Taylorhoz fűződő, a nyilvánosság előtt zajló kapcsolatatával azonban eljátszotta ezt a lehetőséget

– nyilatkozta egy bennfentes.

Az évtizedek során egyébként olyan sztárok alakították a brit ügynököt, mint Sean Connery, Pierce Brosnan és Daniel Craig. Az új film nagy esélyese – Tom kiesésével – Idris ElbaAidan TurnerTom Hardy, Damien Lewis és James Norton lehet, de egyelőre még nincs hír arról, hogy kit ér a megtiszteltetés, hogy az ikonikus karakter bőrébe bújjon.

Sajnálom, hogy csalódást okozok nektek. Nem hiszem, hogy eljön az a bizonyos bejelentés, de nagyon jól esik a lelkesedésetek. Nem hiszem, hogy sok újat mondhatnék...

– nyilatkozta Tom az elbukott szerep kapcsán, hozzátéve, hogy már azelőtt kiesett a befutók közül, hogy összejött Taylorral, az azonban más lapra tartozik, hogy a rajongók mit hisznek el ebből. A Metro ugyanis szavazásra bocsátotta a témát, és az olvasók 65%-ának az volt az egybehangzó véleménye, hogy Tom Taylorhoz fűződő viszonya igenis szerepet játszott abban, hogy a színész nem kapta meg ezt a nagy karrierbeli feltörést jelentő szerepet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek