Starity

5 dolog, amit a Deadpool folytatásáról tudunk

2016. július 08. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Deadpool hatalmas sikerére való tekintettel a 20th Century Fox beruházott a történet folytatására.

hirdetés
5 dolog, amit a Deadpool folytatásáról tudunk
Fotó: 20th Century Fox

Korábban már beszámoltunk róla, hogy minden idők legsikeresebb korhatáros filmje lett a Deadpool, így nem volt kétséges, hogy készül-e folytatás. A második rész forgatási munkálatai ősszel kezdődnek meg, a film pedig előreláthatóan az X-Men-crossover előtt, 2017 és 2018 között kerül a mozikba.

A várakozásból adódó izgalom fokozása végett a Popsugar nemrég összegyűjtötte, hogy mit lehet tudni a második részről, és ezeket természetesen mi is elhoztuk nektek.

1. Ryan Reynolds visszatér Wade / Deadpool szerepében

A színész annak idején sokat őrlődött azt illetően, hogy elfogadja-e a szerepet, mivel A zöld lámpásban nem sikerült beváltania a hozzá fűzött reményeket, így tartott attól, hogy mi lesz, ha simét egy hős bőrébe bújik. Szerencsére aggodalmai alaptalannak bizonyultak, ugyanis nemcsak a rajongók, hanem a kritikusok is imádták az alakítását, ezért boldogan mondott igent a folytatásra.

2. A rendezői székben ismét Tim Miller foglal helyet

Ugyan a férfi még viszonylag zöldfülűnek számít a szakmájában, ám ez nem jelentett akadályt neki, amikor elfogadta a Deadpool filmrevitelének lehetőségét – és hihetetlenül nagyot alkotott. Ebből adódóan nem volt kétséges, hogy a második részben is szükség van-e rá.

3. A forgatókönyvet Rhett Reese és Paul Wernick írja

Rhett és Paul volt a felelős az első rész forgatókönyvéért, és mivel fenti kollégáikhoz hasonlóan maximálisan beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, a 20th Century Fox felkérte őket a második rész megírásához is.

4. Kábel is feltűnhet a folytatásban

Minden esély megvan arra, hogy a Marvel-képregényekben Deadpool társául szegődő Kábel is feltűnik majd a második részben – erre enged következtetni az első film legvége is. Hivatalosan még nem került megerősítésre, hogy igazak-e a sejtéseink, ezáltal csak találgatni tudunk, hogy hogyan valósulhat meg kettejük együttműködése.

5. Az első hivatalos poszter rengeteg találgatásra ad okot

A film főszereplője, Ryan Reynolds tegnap tette közzé a folytatást népszerűsítő első plakátot, mely X-Men feltűnését (is) sejteti...

Áááá, @mutant101. Ez nem bűncselekmény?

– írta a kép mellé a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek