Starity

Szülinapi koncerttel készül a Wisdom

2016. július 08. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Februárban jelent meg a budapesti zenekar legújabb albuma, melyet hivatalosan októberben mutatnak be a közönségnek.

hirdetés
Szülinapi koncerttel készül a Wisdom
Fotó: Facebook / Wisdom

Mint az már évek óta hagyomány a Wisdom háza táján, idén is megrendezésre kerül a Keep Wiseman Alive nevezetű koncertsorozat, amely mint mindig, most is meglepetésekkel teli esemény lesz.

A srácok idén ünneplik fennálásuk 15. évfordulóját, és ha ez még nem volna elég, első korongjuk, a Words Of Wisdom is jubilál: tíz éves megjelenése alkalmából a korábbi tagok is színpadra lépnek, többek között az együttes első énekese, Nachladal István is.

Maga a rendezvény október 23-án kerül megrendezésre, a Barba Negra Music Clubban, ahol a heavy-metal nagyágyúi először mutatják majd be a februárban boltokba került Rise Of The Wise nevezetű korongjukat. A srácok élve a hagyományaikkal idén is három külföldi zenekarral lépnek majd fel, akiknek kilétéről tegnap hullott le a lepel, így megtudhattuk, hogy a Wisdom előtt olyan zenekarok állnak színpadra, mint a a holland Delain, a kanadai Kobra And The Lotus, valamint a svéd Evergrey.

A X. Keep Wiseman Alive koncert plakátja

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek