Starity

40. születésnapját ünnepli Adrian Grenier

2016. július 10. 08:08   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A természeti értékek megóvásáért aktívan küzdő filmsztár, július 10-én ünnepli 40-ik születésnapját. Tekintsük át dióhéjban élettörténetét és munkásságát!

hirdetés

Adrian csonka családban nevelkedett, mivel születése után nem sokkal apja elhagyta őt, így a nevelése egyedül ingatlanügynök édesanyjára hárult. Mivel édesapja soha nem érdeklődött iránta Adrian elhatározta, hogy felkeresi, amit meg is örökített a saját rendezésű 2002-ben megjelent Shot in the Dark című dokumentumfilmjében.

  Adrian az édesanyjával I Fotó: Facebook / Adrian Grenier

Első főszerepét a The Adventures of Sebastian Cole című filmben kapta, de az áttörést a 2004-ben indult Entourage (Törtetők) című, nagy sikert aratott sorozat hozta meg számára, melyben a népszerű filmsztárt,  Vincent Chase-t testesítette meg.  A sorozatot ugyan nyolc évad után 2011-ben lezárták, de Vince, és barátai kalandjainak még közel sem lett vége, ugyanis 2015-ben megjelent a népszerű széria alapján készült mozifilm is, a rajongók nagy örömére. Jelenleg a Marauders című akciófilmjét játsszák az amerikai mozikban, melyben Wells ügynök szerepében csillogtathatja meg tehetségét híres kollégája, Bruce Willis mellett.

Adrian a zene világában is otthon van, remekül játszik gitáron, dobon, zongorán, harmonikán, és énekel is. Elfoglaltságai mellett a természetvédelemről se feledkezett meg, ugyanis 2015-ben létrehozta a Lonely Whale (Magányos Bálna) elnevezésű alapítványát, mellyel az óceánok vizeinek, és élővilágának egészségét igyekszik megőrizni, különös figyelmet fordíva az ifjúság  oktatására is.

Fáradozásainak elismeréseként idén neki ítélték oda a Paul Walker Ocean Leadership- díjat, melyet június 4-én vehetett át a Monterey Bay Aqariumban. Az elavult technikai eszközök begyűjtését, és újrahasznosítását is szorgalmazza, ezáltal csökkentve környezetünk szennyezését.

Adrian a filmezés, rendezés, és producerkedés mellett a modellszakmában is kipróbálta magát, a Buffalo Jeans vele népszerűsítette 2015-ös  kollekcióját. 

Adrian a Buffalo Jeans reklámjában I Fotó: Facebook / Adrian Grenier

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek