Starity

Kikandikáló mellbimbói miatt cikizik Serena Williamset

2016. július 11. 07:07   |   Szerző: luluswarrior

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt hét csütörtökön játszott a 21-szeres Grand Slam-győztes teniszezőnő Wimbledonban kiemelkedő eredménnyel, ám a nézők figyelmét nem a játéka ragadta meg.

hirdetés

Serena Williams a Nike legújabb, az alábbi képen látható nőiesen csinos ruhájában lépett pályára, ám sokan úgy vélték, ha a ruha nem is, az mindenképpen rossz döntés volt részéről, hogy nem vett fel alá egy melltartót. 

Totál beleszerettem a wimbledoni ruhámba

– írta a kép mellé Serena az Instagramon.

Fotó: Instagram / Serena Williams

Kiemelkedő játéka helyett azonban sokaknak a sportoló mellbimbói szúrtak szemet a tornán, amik a játék hevében bizony átlátszódtak a ruhán. Sokan a Twittert használták szócsövüknek, ahol durva, nyomdafestéket nem tűrő hangvételben formáltak véleményt nemtetszésükről. A kommentek alapján ugyanis Serena mellbimbói eléggé őrjítőek voltak.

Természetesen Serena rajongói sem hagyták annyiban a dolgot, így legalább annyian kiálltak a teniszező mellett, mint ahányan megszólták kikandikáló mellbimbói miatt.

Jézus Mária! Serena Williamsnek vannak mellbimbói. Gyalázat emberek, gyalázat!

– írta szarkasztikusan egy rajongó, míg egy másik így fogalmazott:

Úristen! Mellbimbói vannak Serena Williamsnak! Lépjetek túl rajta és nőjetek fel!

Ennek ellenére természetesen nem vitatható Serena csodálatosan ívelő sportkarrierje, és minden valószínűség szerint nem ezek a kommentek lesznek azok, amik miatt a szakma egyik legjobbja visszavonulót fúj majd.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek