Starity

Carlos Ponce animációs filmben

2010. október 01. 20:08   |   Szerző: Leila17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Carlos Ponce a hangját fogja kölcsönözni egy animációs filmben, melyben többek között Anne Hathawayjel fog együtt dolgozni.

hirdetés
Carlos Ponce animációs filmben

A Puerto Ricó-i színész és énekes, Carlos Ponce a Rio című készülő animációs filmben fogja a hangját kölcsönözni az egyik karakternek. A mese egy Blu (Jesse Eisenberg) nevű arapapagáj történetét meséli el, aki egy minnesotai állatkertben él, és azt hiszi, hogy fajtájának ő az utolsó példánya. Aztán később tudomást szerez egy Jewel (Anne Hathaway)  nevű arapapagájról, aki Dél-amerikában él, és elindul, hogy megtalálja őt Rio de Janeiróban.

Ez a szinkronszerep nem az első ilyen szerepe Carlosnak, mivel már korábban is kölcsönözte a hangját mesefigurának a Maya és Miguel című mesében.

Az animációs filmben együttműködik még Jake T. Austin, Leslie Mann, Rodrigo Santoro, Kate del Castillo, Will.I.Am és Jamie Foxx is.

Carlos Poncét leginkább a Hetedik menyországból, a Cserebere szerencse című filmből, a Rúzs és New York című sorozatból és a  Páros mellékhatás című filmből is ismerhetjük, melyben többek között együtt szerepel Kristen Bell-lel és Vince Vaughnnal is.

Az új animációs film tehát készülőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek