Starity

Ezek a filmek várnak rád a mozikban júliusban

2016. július 12. 12:12   |   Szerző: SpecialError

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár már benne vagyunk a hónapban, még mindig nagyon sok izgalmasnak ígérkező mozifilm vár bemutatásra. Cikkünkben összeszedtük a legígéretesebbeket, nehogy lemaradj!

hirdetés

Jégkorszak: A nagy bumm – július 14. 

Mindenki kedvenc őslényei Sid, Manny és Diego ezúttal is csupa izgalmas kalandba keverednek, miközben próbálják megmenteni a Földet egy aszteroidától...

Főbb szinkronszerepekben: John Leguizamo (Sid), Queen Latifah (Ellie), Denis Leary (Diego), Ray Romano (Manny), Jessie J (Brooke)

Korhatár-besorolás: 6 éves kortól ajánlott

Star Trek: Mindenen túl – július 21. 

A sci-fi rajongók már biztosan nagyon izgatottak a 2009-ben újraélesztett Star Terk-franchise legújabb, harmadik része miatt, ami július 21-én kerül mozikba, és amiben a USS Enterprise az űr eddig feltérképezetlen új és könyörtelen ellenségével találja szemben magát – ez nemcsak a legénységet, de az egész Föderációt próba elé állítja.

Főbb szerepekben: Chris Pine, Zoe Saldana, Karl Urban, Zachary Quinto, Idris Elba, Anton Yelchin

Korhatár-besorolás: 12 éven felülieknek ajánlott

Szex receptre – július 21. 

A Szex receptre egy remeknek ígérkező, spanyol romantikus vígjáték, melynek középpontjában 5 pár áll, akiknek néha vicces, néha elgondolkodtató mindennapjait követhetjük nyomon.

Főbb szerepekben: Natalia de Molina, Álex García, Jacobo Sánchez

Korhatár-besorolás: 16 éven aluliaknak nem ajánlott

Jason Bourne – július 28. 

A nagysikerű A Bourne csapda- és A Bourne ultimátum-filmek után Jason Bourne visszatér, hogy múltja darabjaiból fényt derítse a rejtett igazságokra. A rejtélyek mellet természetesen rengeteg akcióra is lehet majd számítani!

Főbb szerepekben: Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Julia Stiles

Korhatár-besorolás: 16 éven aluliaknak nem ajánlott

Szellemirtók – július 28. 

A régi klasszikus új köpenybe öltöztetve érkezik a mozikba. Ezúttal csupa nő száll harcba a New Yorkot megszállni készülő szellemhaddal! Ha lehet hinni az ígéreteknek a Melissa McCarthy főszereplésével készült remake megmozgatja majd a nézők rekeszizmait.

Főbb szerepekben: Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Sigourney Weaver, Bill Murray, Chris Hemsworth, Dan Aykroyd, Andy García

Korhatár-besorolás: 12 éven felülieknek ajánlott

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek