Starity

Összeházasodott Ana Ivanović és Bastian Schweinsteiger

2016. július 13. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedden, Velencében kötötte össze életét a szerb teniszezőnő, Ana Ivanović és a jelenleg a Manchester Unitedben játszó, Bastian Schweinsteiger.

hirdetés

Alig tért haza az Európa Bajnokságról Bastian Schweinsteiger, kedden már feleségül is vette párját, a szintén sportoló, Ana Ivanovićot. A szerb teniszezőnő és a német futballista 2016. július 12-én a velencei városházán mondták ki egymásnak a boldogító igent, majd egy hajóba ülve távoztak az eseményről. 

A két sztársportoló két éve alkot egy párt. A lagzira egy hétcsillagos szállodában került sor, ahova a hírek szerint a német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw, Schweinsteiger egy csapattársa, Thomas Müller, Uli Hoeness, korábbi német labdarúgó is meghívást kapott, de megjelentek az újdonsült feleség teniszező barátai, Andy Murray és Angelique Kerber is. A német labdarúgó tanúja a síelő Felix Neureuther volt, akivel már egészen gyermekkoruk óta jó kapcsolatot ápolnak.

Anán egy hagyományos hófehér menyasszonyi ruha volt, míg Bastian egy kék öltönyt és nadrágot viselt. A pár kéz a kézben vonult ki a városházáról az esküvő után hatalmas mosollyal arcukon. 

A további fotók megtekintéséhez kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek