Starity

Új Marvel-sorozat a láthatáron!

2016. július 14. 11:11   |   Szerző: SpecialError

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyelőre egy cím nélküli, az X-Men történeteken alapuló akciósorozat pilotját rendelte be a Fox.

hirdetés
Új Marvel-sorozat a láthatáron!
Fotó: Marvel

A kalandok középpontjában, az elképzelések szerint, olyan szülők állnának, akiknek a gyermekéről kiderül, hogy mutáns génekkel rendelkezik, ezért különleges képessége van. A bonyodalmak ott kezdődnek, hogy az X-Men-világra jellemzően, a mutánsok a kormány szerint veszélyesek, így a családnak menekülnie kell, melynek során csatlakoznak egy titkos földalatti mozgalomhoz.

A sorozat a 20th Century Fox Television és a Marvel Television együttműködésével fog elkészülni. A forgatókönyvet Matt Nix írja, a producerek pedig Bryan Singer, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg, Jeph Loeb és Jim Chory lesznek.

A fejlődő Marvel-unvizerum prioritást élvez a csatornánál, és nagyon elégedettek vagyunk azzal, ahogyan Matt Nix bevezet minket ebbe az izgalmas világba

– nyilatkozta a Fox elnöke David Madden, majd hozzátette:

Ezek képregénytörténetek nagyon érzelmes és bonyolult kapcsolatrendszerrel, valamint gazdag és már meglévő mitológiai háttérrel rendelkeznek, ahonnan rengeteg ötlet meríthető. Nagyszerű csapat áll a projekt mögött, minden adott ahhoz, hogy egy hatalmas, szórkoztató és izgalmas sorozatot készítsünk.

A Fox csatornánk ez lesz első marveles sorozata – jelenleg kettő DC-s szériájuk fut, a Gotham és a Lucifer.

Így tehát tovább bővül az amúgy sem kicsi televíziós Marvel-univerzum, hiszen jelenleg az ABC-n fut a A SHIELD ügynökei; a Netflixen a Jessica Jones, a Daredevil, valamint egy újonc a Luke Cage; az FX-en pedig Légió című sorozat. Ugyan volt bukásuk is volt már, hiszen az ABC két évad után törölte az Agent Cartert, de kiszivárgott információk szerint John Ridley már dolgozik egy új Marvel-projekten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek