Starity

7 dolog, amit a Star Wars folytatásáról tudunk

2016. július 18. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas érdeklődés előzte meg a tavaly decemberben a mozikba került Star Wars: Az ébredő erő című hetedik Csillagok háborúja-filmet, melynek folytatása jelenleg is készül, ám sajnos még hosszú ideig várnunk kell a bemutatására. Cikkünkben összeszedtük azt a hét tényt, amit jelenleg tudni lehet a folytatással kapcsolatban.

hirdetés
7 dolog, amit a Star Wars folytatásáról tudunk
Fotó: Walt Disney Studios

1. A stáb nagyrészt visszatérő sztárokból áll

Akiket a tavaly megjelent előző részben megismertünk, jobbára mind-mind visszatérnek, így ismét feltűnik a mozivásznon Daisy Ridley, Oscar Isaac, John Boyega, Mark Hamill, Gwendoline Christie, Adam Driver, Domhnall Gleeson és Lupita Nyong'o is, ugyanakkor a rajongók legnagyobb örömére a stáb kiegészül Benicio Del Toróval és Laura Dernnel.

2. Finn-nek több akcióban lesz része

A John Boyega által életre keltett karakter története izgalmas fordulatot vesz, ugyanis a színész úgy nyilatkozott nemrég a Vogue magazinnak, miszerint Finn-nek több akciódús jelenete is lesz a folytatásban.

A következő filmben sokkal több fizikai megjelenésem lesz, így kénytelen vagyok többet edzeni

– magyarázta a színész, és hozzátette azt is, hogy a nyolcadik rész amellett, hogy sokkal sötétebb lesz, mint az azt megelőzőek, ráadásul egy új, sokkal klasszabb irányba vezényli a karaktereket.

3. Rian Johnson írja a forgatókönyvet és ő rendezi a filmet

Nem véletlen, ha ismerősen cseng a rendező neve, ugyanis olyan nagy sikerű alkotások köthetőek hozzá, mint a Beépülve, a Szélhámos fivérek és a Looper – A jövő gyilkosa. Johnson azt is elárulta, hogy milyen filmek hatottak rá leginkább az új rész forgatókönyvének írása során, így megtudhattuk, hogy csupa háborús filmekből merített – ehhez hűen pedig nem csoda, ha a folytatás is akciódús lesz.  

4. Halála ellenére Han Solo is visszatérhet

Ugyan a Harrison Ford által életre keltett karakter az előző epizódban elhalálozott, ám úgy tűnik, mégis számíthatunk a felbukkanására, ha csak egy-egy visszaemlékezés erejéig is. Kathleen Kennedy producer ugyanis úgy nyilatkozott a legutóbbi sajtótalálkozón, hogy az előző film premierjén megjelent színészek – köztük Ford is – benne lesznek a nyolcadik részben.

5. A történet fonalát ott vesszük fel, ahol az előző abbamaradt

Míg a korábbi filmek között jelentős időrendi különbség volt, úgy a nyolcadik rész esetében ezt nem mondhatjuk el, mivel ugyanott folytatódik, ahol letettük a történet fonalát a hetedik részben – ezt egyébként a rendező is megerősítette egy sajtóértekezleten.

6. A film tele lesz cameókkal

Rian Johnson elárulta, hogy a filmben jó néhány nem várt cameónak lehetünk szemtanúi, így feltűnik majd a képkockákon a Zsivány Egyes rendezője, Gareth Edwards, de találkozhatunk még a Han Solo-spinoff rendezőivel, Phil Lorddal és Chris Millerrel is. Ehhez hűen Johnson is elígérkezett egy rövid szerep erejéig a hazánkban december 15-én bemutatásra kerülő Zsivány Egyeshez.

7. Még hosszú várakozásnak nézünk elébe

Ugyan Mark Hamill szerint már nagyrészt elkészült a film, ám annak bemutatására még nagyon sokat kell várnunk, ugyanis a premier dátumát 2017. december 15-ére tűzték ki – vagyis két évvel az előző rész után kerül a mozikba.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek