Starity

Park Gyu Ri a Motion Mediához igazolt

2016. július 20. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hat hónapos kimaradás után a KARA egykori vezetője, Park Gyu Ri új ügynökségnél talált helyet.

hirdetés
Park Gyu Ri a Motion Mediához igazolt
Fotó: KARA:// Je T'Aime

2016. január 15-én járt le Park Gyu Ri, Han Seung Yeon és Goo Ha Ra szerződése a DSP Entertainmenttel, mely a KARA feloszlását eredményezte. Azóta az énekesnők szólóban tevékenykednek. Ha Ra ezt követően a KeyEast ügynökséghez igazolt, míg Seung Yeon a JWIDE Company csapatánál foglalt helyet. Újdonsült társuk Heo Young Ji egykori vállalatuknál maradt, ugyanis az ő szerződése továbbra is folyamatban áll; ám az együttes vezetője, Gyu Ri, egészen a mai napig hallgatott. 

Miután a csoport végleg feloszlott, Gyu Ri több drámában is megmutatta tehetségét, mint például Jang Young Shil történelmi sorozata, melyben a Ming-dinasztia idős hercegének lányát, Joo Bu Ryeongot formálta. Ezt követően felkérést kapott egy hazai filmben, melyet Two Rooms, Two Nights névre kereszteltek. A darabban a színész-énekesnőt Mina szerepében tekinthetjük meg, aki nem más, mint a főszereplő exbarátnője. Kisebb hallgatás után július 19-én újabb hír látott napvilágot, miszerint Park Gyu Ri szerződést írt alá a Motion Mediánál. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek