Starity

Új kislemezzel jelentkezett a Stellar

2016. július 21. 08:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hat hónap várakozás után új kislemezzel jelentkezik a négytagú dél-koreai lánycsapat, a Stellar.

hirdetés

Utoljára januárban hallatott magáról a Stellar, hisz január 18-án jelent meg második EP-jük 찔려 (Sting) címmel. Ezután egy kis várakozás következett a rajongók részéről, azonban már május 20-án közölték velük, hogy a csapat júliusi visszatérésén dolgozik. Július 8-án a lányok kiadója, a The Entertainment Pascal adta hírül, hogy Gyeongi tartományban a videoklip forgatása során kisebb autóbaleset történt a csapattagokkal. A lányokat kivizsgálták a legközelebbi kórházban, azonban jelentősebb sérülések nem történtek, s az eset nem befolyásolta a visszatérést.

A Stellar végül július 18-án jelentette meg hetedik kislemezét, melyet Cry címre kereszteltek, valamint legújabb videoklipjük is napvilágot látott. A 펑펑울었어(Crying) nótájuk – mely egyébként a Brave Brothers keze munkáját dícséri – tökéletesen passzol a nyárhoz, s a hozzá forgatott bohókás rövidfilmet kézikamerás jelenetekkel tették még hangulatosabbá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek