Starity

A Snapchat alapítója eljegyezte Miranda Kerrt

2016. július 21. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy évnyi együttjárás után gyűrűt húzott a Victoria's Secret-angyal ujjára hét évvel fiatalabb milliárdos szerelme.

hirdetés

Miranda Kerr és Evan Spiegel románcáról márciusban számoltunk be, ugyanis ekkor hozták nyilvánosságra, hogy egy párt alkotnak. Szerelmük ekkor már nem volt újkeletű – 2015 júniusában kezdtek randevúzni –, mégis úgy látták jónak, ha titokban tartják szerelmüket.

Az első randevú óta immár több mint egy év telt el, és a Snapchat alapítójának ennyi is elég volt ahhoz, hogy tudja: egy életre a magáénak szeretné tudni a 33 éves modellt, így fél térdre ereszkedett előtte, és megkérte a kezét. Miranda természetesen igent mondott, ezt követően pedig az Instagramon hozta rajongói tudomására, hogy madarat lehetne vele fogatni, olyan boldog.

Igent mondtam!!!

– írta a képmegosztón a lent látható felvétel mellé Kerr.

A modell és az üzletember 2014-ben, a Louis Vuitton üzleti vacsoráján ismerkedett meg egymással New Yorkban, de ekkor még csak barátság volt köztük. A várhatóan hamarosan megkötésre kerülő házasság egyébként az első lesz a 26 éves Evan életében, ezzel szemben Mirandának már a második lesz – 2010-től 2013-ig ugyanis Orlando Bloom felesége volt, szerelmükből pedig 2011-ben kisfiuk született.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek