Starity

Katy Perry 2011 tavaszán visszajön!

2010. október 02. 08:08   |   Szerző: Renny

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnapi budapesti koncertjén nyilatkozott arról, hogy bár körbejárja Európát, következő turnéállomásai már most megvannak. A listán hazánk is szerepel. 2011 tavaszán egy hosszabb koncerttel készül nekünk a popkirálynő.

hirdetés
Katy Perry 2011 tavaszán visszajön!

Tegnapi koncertjén Katy Perry jóformán megörűlt a nagy energiától!

Minden számot végigugrált, mosolygott, beszélgetett, mesélt egy kicsit. Fantasztikus hangulatot teremtett a 4000 lelkes rajongónak. Bár a kezdés kicsit csúszott, így még rövidebb lett, mint az eleve nem túl hosszúnak hirdetett másfél órás előadás.

Az eseményt a Hot and Colddal kezdte, és a Thinking of You-val fejezte be. A T-Home is kitett magáért: mindenféle katys dolog volt az arénában, nyalókákat árultak a Katy-féle parókával ellátott lányok.

A koncertet eleve rövidnek hirdették meg, hiszen ez csak egy kis promócióval egybekötött ízelítő a 2011-es koncerthez. A sok ember szemében példaképnek számító énekesnő kijelentette, hogy imádja Budapestet, mert szép, romantikus, és tavaszi turnéján újra visszajön. Majd közölte, hogy ezeket a tomboló embereket szeretné látni jövőre is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek