Starity

Klippremier: Korn – Rotting In Vain

2016. július 25. 08:08   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az első dal a Korn októberben megjelenő, tizenkettedik nagylemezéről.

hirdetés
Klippremier: Korn – Rotting In Vain

Közel három éve annak, hogy a nu metal egyik legnevesebb képviselőjeként számon tartott Korntól új dalokat hallhattunk. Az azóta eltelt időben a Jonathan Davis vezette csapat nem tétlenkedett: turnéjuk keretein belül beutazták a világot, valamint újabb dalokon is dolgoztak, amelyeket idén ősszel hallhat majd népes rajongótáboruk. 

A napokban már kaphattunk egy kis ízelítőt a The Serenitiy of Suffering névre keresztelt koronbból, az együttes ugyanis nyilvánosságra hozta a Rotting In Vain című szerzeményt, melyhez egy videó is készült. A sötét, gótikus hangulatú kisfilmben a Kemény motorosok című sorozatból ismert Tommy Flanagan játssza a főszerepet.

A Rotting In Vain arról szól, milyen azon a bizonyos sötét helyen lenni, olyan szituációkban, amiket nem szeretünk. Legyen szó párkapcsolatról, vagy arról az érzésről, hogy megrekedtél, rosszul érzed magad, nem ott vagy ahol lenni akarsz, és mintha csak ülnél és rothadnál. Évekig is eltarthat, mire rájössz, hogyan szabadulj – ez ihlette a dalt

– nyilatkozta a megjelenés kapcsán Jonathan Davis frontember.

Maga az album október 21-én kerül majd az üzletek polcaira. Az együttes gitárosa, Brian "Head" Welch szerint az elmúlt 10 év legerősebb Korn-albumára számíthatnak a rajongók. A lemez munkálataiban egyébként a Slipknot énekese, Corey Taylor is közreműködött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek