Starity

Repülőteret neveznek el Cristiano Ronaldóról

2016. július 25. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cristiano Ronaldo napjaink egyik leghíresebb focistája, aki nemcsak a sportban ügyes, de üzletemberként is megállja a helyét.

hirdetés

Cristiano Ronaldo a Real Madrid egyik legjobb játékosa, mindemelett pedig nagyszerű apa és üzletember is. Éves szinten az ő mezét adják el legnagyobb példányszámban világszerte, így nem csoda, hogy az egyik lánytestvére ruhaüzletet is nyitott CR7 néven, amely természetesen nagyon jól megy.

Ronaldo a napokban szállodát nyitott Funchalban, melyet a Pestana CR7 névre keresztelt. A sztárfocista a Facebookon osztotta meg a jó hírt a rajongókkal a lent látható képek kíséretében.

A hotel megnyitó ünnepségén Miguel Albuquerque, a Santa Cruz-i repülőtér igazgatója izgalmas bejelentést tett, miszerint a Madeira repülőteret át fogják nevezni Cristiano Ronaldo névre, így tisztelegve a sportoló előtt.

A #Madeira Repülőtér az egyike azon reptereknek, ahol a legfárasztóbb a leszállás. A Cristiano Ronaldo előtti tisztelgés jeléül átnevezésre kerül #CR7-re

– olvasható a Twitteren a bejelentés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek