Starity

Stúdióba vonult Anette Olzon

2016. július 25. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Januárban jelent meg az énekesnő EP-je, tegnap viszont bejelentette, hogy ismét stúdióba vonult.

hirdetés
Stúdióba vonult Anette Olzon

Tavaly augusztusban röppent fel a hír, miszerint a Nightwish egykori énekesnője búcsút int az éneklésnek, és esetleg valami más hivatásban próbálja ki magát. 2015 decemberében viszont fellépett a Titans Of Metal nevű izraeli fesztiválon, melynek keretein belül a saját szerzeményei mellett két, rég nem hallott Nightwish-dalt is előadott az Amaranth, valamint a  Bye Bye Beautiful képében.

Ezt követően  arról is beszámolt, hogy visszatér az Alyson Avenue nevezetű zenekarhoz, melynek 1995-ben lett hivatalosan is az énekesnője; tíz évvel később, 2005-ben azonban távozni kényszerült, mivel a Nightwish énekesnőjeként kívánta magasabb szintre emelni karrierjét. Januárban osztotta meg rajongóival az Instagramon, hogy Vintersjäl néven egy középlemezt dob piacra, amelyen mindösszesen két dal foglal helyet.

A tegnapi napon ismét a képmegosztón adott hírt arról, hogy új dalok vannak készülőben, de azt még egyelőre nem tudni, hogy a szólómunkásságát bővíti, vagy esetleg az Alyson Avenue készül újdonságát kiadni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek