Starity

Selena Gomez: „Tényleg randiztam Daviddel”

2010. október 02. 10:10   |   Szerző: Amber97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem is olyan rég voltak olyan pletykák, hogy a két sztár, Selena Gomez és David Henrie együtt van. Ezek után David szerencsére még időben letagadta az eseményeket, mielőtt a sajtó rájuk szállt volna, most viszont kiderült az igazság. Selena bevallotta, hogy ők igenis randiztak aznap éjjel!

hirdetés
Selena Gomez: „Tényleg randiztam Daviddel”

Selena Gomez nem tudott tovább „menekülni" a történtek elől, bevallotta, David Henrie-vel tényleg randizott az elmúlt időkben.

Az ifjú tinisztár őszintén vallott a dolgokról, azt mondta, hogy miután észrevették a paparazzókat és a sajtót, megegyeztek Daviddel, hogy azt mondják, csak egy baráti vacsorán voltak aznap este, miközben tényleg randiztak. David is tagadta a kapcsolatukat egy videón.

Selena még pár hónapja ezeket mondta, amikor azt állítottak, hogy a két Waverly Place-es sztár együtt van: „Nem randi volt, csak egy baráti vacsora!” – miközben a valóságban a szerelmespár egy komoly előrelépést tett az életükben.

Most pedig Selena ezeket mondta: „Csak úgy megtörtént. Nem akartunk rosszat az embereknek, de kicsit rossz, hogy nincs magánéletünk és ezért kénytelenek voltunk tagadni a történteket, hogy randiztunk. De már nem vagyunk együtt, viszont beismerem, hogy élvezzük egymás társaságát.” Majd hozzátette, hogy ez csak egy romantikus félrelépés volt.


Selena Gomez és David Henrie

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek