Starity

Tom Riley eljegyezte Lizzy Caplant

2016. július 25. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magánéletét féltve óvó sztárpár várhatóan hamarosan oltár elé áll majd.

hirdetés

Tom Riley és Lizzy Caplan kapcsolatáról már tavaly szeptemberben is felröppentek pletykák, ám a szerelmesek csak idén februárban hozták nyilvánosságra, hogy valóban egy párt alkotnak. Első vörös szőnyeges megjelenésükre a prágai Operabálon került sor, ám azóta is nagy volt a csend körülöttük – egészen mostanáig.

Az E! News ugyanis arról értesült nemrég, hogy a színész megkérte szerelme kezét, aki igent is mondott, múlt pénteken pedig már egy illusztris gyűrűvel az ujján látták vásárolgatni egy Los Angeles-i élelmiszerboltban.

Érdekesség, hogy Lizzy korábban mereven elutasította még a lehetőségét is annak, hogy szakmabeli kollégával randizzon, mondván, hogy a munkájukból kifolyólag túl sokat lennének külön, ami rányomná a bélyegét a kapcsolatra. Ezt a kijelentését azonban még jóval a Tommal való megismerkedése előtt tette, hiszen azóta is boldog párkapcsolatban él a színésszel.

 

@hollywoodbulletin által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek