Starity

6 karakter, akit szívesen újra látnánk a Vámpírnaplókban

2016. július 27. 12:12   |   Szerző: rensiik

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók a 8. évadához, és így a végkifejlethez közelít, ami egyben azt is jelenti, hogy a rajongóknak hamarosan búcsút kell mondaniuk Damonnek, Stefannak és a többi kedvenc karakternek.

hirdetés
6 karakter, akit szívesen újra látnánk a Vámpírnaplókban
Fotó: The CW

Elena Gilbert és a Salvatore-testvérek története során rengeteg emlékezetes karakterrel ismerkedtünk meg, akik jöttek-mentek éveken keresztül. Az egyik legjobb dolog a sorozatban, hogy mindig van lehetőség a visszatérésre, még akkor is ha az adott szereplő már nincs az élők között. 

Azt már tudjuk, hogy a sorozat végén Julie Plec szeretné vissza hozni Elenát, de rengeteg karakter van, akiket szretnénk még viszontlátni Mystic Fallsban. Közülük gyűjtöttünk most össze hatot.

Katherine Pierce (Nina Dobrev)

Ha szeretted, ha nem, Elena hasonmásának mindig volt egy trükkje, hogy a dolgok érdekesek legyenek. Bár sok mindenkinek ártani akart, nem biztos, hogy megérdemelte azt a sorsot, amikor is eltűnt a kétségbeejtő sötétségben az ötödik évadban. Akármi is legyen a végzete, mi bizony örömmel látnánk, ha valahogy mégis megmenekülne, és visszatérne kedvenceink közzé.

Mason Lockwood (Taylor Kinney)

Úgy látszik, mindenki szeretné Mason Locwkoodot viszontlátni Mystic Fallsban – Julie Plecet beleértve, ugyanis a producer az idei Comic-Conon úgy nyilatkozott, hogy Kevin Williamsonnal, a sorozat készítőjével szeretnék visszahozni Mason nagybácsit. Mi teljes mértékben támogatjuk az ötletet, különösen azért, mert a karaktert életre keltő Kinney maga mondta, hogy nyitott a visszatérésre, amennyiben elrendezheti a dolgait Damonnel (Ian Somerhalder), aki kitépte a szívét.

Jeremy Gilbert (Steven R. McQueen)

Elena öccse sok mindenen ment keresztül a sorozat ideje alatt, így dacos kamaszból mindenre elszánt és bátor Vadász vált. Amennyiben Elena visszatér, hogy méltó módon elbúcsúzzon mindenkitől, úgy érezzük, az a megfelelő módja, hogy a készítők újra összehozzák a Gilbert családot.

Klaus Mikaelson (Joseph Morgan)

Klausból elfoglalt apuka vált, Caroline pedig teljesen odavan Stefanért, de még mindig vannak elrendezetlen ügyek a két barát között. Remélhetőleg New Orleans bajkeverője visszatér Mystic Fallsba, hogy elbúcsúzzon vámpír Barbie-tól, de ki tudja, talán arra is van lehetőség, hogy magával vigye a szöszit régi-új otthonába.

Tyler Lockwood (Michael Trevino)

Mindenki kedvenc vérfarkasa nem a Túloldalon van! Tyler életben van, és valószínűleg csak egy telefonhívásra vár. Talán itt az ideje, hogy felhívják és rávegyék, hogy részt vegyen az utolsó évadban...

Lexi Branson (Arielle Kebbel)

Stefan legjobb barátja, mindig mély benyomást tett kedvenceinkre, amikor feltűnt a színen, így természetesen mindenkit megrendített az, amikor megmentette Stefant a feledéstől, és feláldozta magát helyette. Azért halt meg, mert a barátját mentette meg, de szeretnénk még őt utoljára újra látni, ahogy elbeszélgetnek Stefannal – és talán még jóváhagyja a kapcsolatát Caroline-nal is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek