Starity

Megjelent a Powerwolf új DVD-je

2016. július 29. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon került az üzletek polcaira a power metalt játszó német zenekar várva várt DVD-je.

hirdetés
Megjelent a Powerwolf új DVD-je
Fotó: Facebook / Powerwolf

Tavaly debütált a zenekar legújabb lemeze Blessed & Possessed néven, melynek népszerűsítő koncertkörútja jelenleg is tart. A Dorn Attila által vezetett zenekar természetesen nem vesztegeti idejét, ugyanis az utóbbi dőben egy DVD-n dolgozott a csapat, amely a mai napon került megjelenésre The Metal Mass – Live néven.

Az új kiadvány érdekessége mindössze annyi, hogy egy közel hétórás anyagról van szó, amely magában foglal három teljes fellépést, a csapat kisfilmjeit, illetve egy dokumentumfilm is megtekinthető rajta. Az első előzetes már május végén megjelent a Napalm Records lemezkiadó jóvoltából, amelyet pontosan egy hónapja követett a második felvezető, mely továbbra is azt erősíti, hogy vétek lenne kihagyni a megtekintését, ugyanis a zenekar fellépései nagyon látványos effektekkel és díszletekkel vannak megoldva, így a nagyérdemű sokkal jobban élvezheti az előadást.

Az új anyag harmadik betekintője július 18-án került fel a zenekar hivatalos Facebook-oldalára, melyet tegnap követett a negyedik és egyben utolsó előzetes a ma boltokba került koronghoz. További érdekesség, hogy a Powerwolf augusztusban a FeZen fesztiválon is tiszteletét teszi, amely augusztus 3-án veszi kezdetét és egészen 6-áig tart. A német farkasok fellépése az utolsó előtti napon, azaz 5-én kerül megrendezésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek