Starity

Novemberben érkezik a Nightwish új DVD-je

2016. július 29. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak néhány hónapig kell várnunk a finn szimfonikus metal nagyágyúinak legújabb DVD-jére.

hirdetés

Tavaly májusban jelent meg a finnek legújabb nagylemeze Endless Forms Most Beautiful néven, amelyen immáron Floor Jansen (ex-After Forever, ReVamp) énekel. Az új korong népszerűsítő turnéja még mindig tart, ám a Tuomas Holopainen vezette zenekar kicsit sem vesztegeti idejét, ugyanis néhány órával ezelőtt jelentették be, hogy november 4-én kerül az üzletek polcaira legújabb DVD-jük.

A Vehicle Of Spirit nevezetű anyag érdekessége abban rejlik, hogy két teljes fellépést és számos kisebb különlegességet tartalmaz. Az együttes külön figyelmet fektetett arra a koncertre, amelyen Richard Dawkins is színpadra lépett velük, megközelítőleg 12 000 néző előtt.

A Nightwish egyébként nagyon látványos effektekkel és díszletekkel teszi emlékezetessé fellépéseit, mely által a nagyérdemű sokkal jobban élvezheti az előadást. Továbbá az egykoron Tarja Turunen vezette csapat idén ünnepli fennálásának 20. évfordulóját is, ám korábban már kijelentették, hogy nem szeretnék különösebb módon megünnepelni azt.

A kiadvány borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek