Starity

Megjelent az Epica új kislemeze

2016. augusztus 01. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Szeptemberben kerül az üzletek polcaira a holland Epica legújabb nagylemeze, amelyről az első kimásolt kislemez július 29-én jelent meg.

hirdetés

Szeptember végén jelenik meg az Epica legújabb nagylemeze, amely a The Holographic Principle elnevezést kapta. Simone Simons énekesnő nemrégiben elárulta, hogy ez a lemez jóval súlyosabb lesz, mint a 2014-ben megjelent The Quantum Enigma címet viselő korong, valamint arról is szót ejtett, hogy ez az album sokkal színesebb világban fog pompázni, mint amit a rajongók már megszokhattak.

A zenekar néhány napja jelentette be az első kislemez érkezését, amely az Universal Death Squad elnevezést kapta. Mint említettük a hivatalos megjelenés július 29-ére lett datálva, ám – mint ahogy az lenni szokott a türelmetlen rajongók körében –, az anyag már az azt megelőző napon kiszivárgott, annak ellenére, hogy a Simone Simons vezette csapat külön megkérte a rajongókat arra, hogy várják ki a megjelenés napját, hiszen számos információt készültek megosztani a nagyérdeművel. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek