Starity

Elkelt az összes jegy a Sziget 0. napjára – ekkora az érdeklődés Rihannára!

2016. július 29. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

285 millió forintért látogat el hozzánk a barbadosi szépség – azonban minden várakozást felülmúlt a keresletével.

hirdetés
Elkelt az összes jegy a Sziget 0. napjára – ekkora az érdeklődés Rihannára!
Fotó: Rihanna / Facebook

Augusztus 11-re már szinte lehetetlen kapni jegyet, hivatalos módon pedig már nem is lehet. Ez az a bizonyos „nulladik” nap, amire a népszerű énekesnő, Rihanna is érkezik, hogy másfél órán keresztül szórakoztassa a tömeget.

A csapata azonban nagyon jó fej volt: a backstage dekorációja, az énekesnő elszállásolása és minden plusz igény saját számlájukra megy, tehát ezért nem kell pluszba fizetni. Rihanna egyébként nem volt nagy igényű, szeretett volna néhány palack bort a híres egri borainkból kóstolóra, és pár zöldségtálat frissítőnek.

A Szigetre bérlet már hetek óta nem kapható, így az 55 ezer ember mellé még bele kell számolni a 25 ezer napijegyest, amivel megkapjuk az őrületes 80 ezres létszámot erre a bizonyos napra.

A résztvevők biztosan nem távoznak csalódottan, hiszen Riri olyan látvánnyal készül, hogy egy nappal korábban elkezdik építeni a színpadját, amit 12 kamion szállít.

Minden jegy elfogyott a Sziget 0. napjára, augusztus 11-ére! Találkozunk csütörtökön, Rihanna mellett fellép még * Parov Stelar * Jake Bugg * MO * Travis Scott * Afrojack * Buika és még sokan mások, de ezen a napon debütál a Transe Express MÙ című utcaszínház előadása, 8 cirkuszi programmal vár titeket a Cirque du Sziget helyszín, izgalmas műsorokkal készülünk (Színház- és Táncsátor, bemutatja az Xpatloop.com), 3 filmet vetítünk a ‪#‎szigetmozi‬/ TedXBudapest Klub Sátorban, együtt táncolhatunk az Afro-Latin-Reggae Faluban, de várunk titeket a Tábortűznél is és még sok sok helyen az egész Szigeten.

– írja a Sziget hivatalos közleményében.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek