Starity

Ruhamustra: Teen Choice Awards 2016

2016. augusztus 01. 11:11   |   Szerző: missdaisy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Teen Choice díjátadó is hemzsegett a sztároktól, és ahogyan azt már megszokhattátok, most is megmutatjuk kik voltak a legstílusosabbak!

hirdetés

Idén július 31-én került megrendezésre a neves eseménynek számító Teen Choice Awards. Már megtudhattuk, kik vihettek haza a szörfdeszkákat mintázó díjakat, azonban most megmutatjuk, kik voltak az est legjobban öltözött celebjei.

Gina Rodriguez

A Jane The Virgin sztárja mesésen nézett ki az Yves Saint Laurent által tervezett összeállításában. Ehhez elegáns fekete magassarkút és ezüst kistáskát párosított. 

Victoria Justice

Victoria idén is – ahogyan az már megszokott az utóbbi évek TCA-díjátadóján – stílusosan festett. Egy színes Versace-ruhát viselt a gálán, haját pedig csinos fonattal díszítette.

Jessica Alba

Jessica Alba is fekete kosztümöt választott a neves eseményre, melyhez szintén fekete kiegészítőket párosított. Haját kiegyenesítve hagyta, amely igen jó választásnak bizonyult. 

Lea Michele

A Glee sztárja egy fekete-fehér, virágmintákkal díszített kétrészes ruhát viselt. Bár a felső kissé mély dekoltázsú volt, Lea mégis visszafogott hatást keltett.

Sarah Hyland

Sarah Hyland párjával, Dominic Sherwooddal karöltve jelent meg a vörös szőnyegen egy Brad Goreski által tervezett kék-piros ruhában, melyben csodálatosan festett.

John Stamos

A Fuller House színésze, John Stamos stílusosan jelent meg az eseményen világoskék öltönyében, melyhez fehér inget és cipőt passzolt. 

Kelsea Ballerini

A country énekesnő valósággal sokkolta mesés külsejével a közönséget, amikor is egy Cynthia Rowley-ruhakölteményt választott a díjátadóra. Szőke haját mindehhez egyszerű kontyba kötötte, ajkára pedig sötétvörös rúzst tett fel.

Ashley Benson

A Pretty Little Liars Hanna Marinje idén nem tündökölt a vörös szőnyegen. Az egyébként csinos alakkal megáldott színésznő teste elveszett az ezüst színű estélyiben, illetve sminkje is a fáradtság hatását tükrözte.

Keke Palmer

A Scream Queen sztárja mindig is merész stílusáról volt híres, azonban ez alkalommal nem választott jól. A 70-es évéket idéző flitteres kezeslábasa kissé merész hatást keltett.

Lucy Hale

Ashley Bensonnal ellentétben kolléganője, Lucy Hale igazán jól választott, amikor plasztell színű, nyakba akasztós Alysse Sutter-ruháját vette fel. 

Shelley Hennig

A Teen Wolf sztárja, Shelley Hennig egy Marchesa Notte-ruhakölteményben jelent meg a gálán, melyhez sötétbarna haját elegáns kontyba tűzte.

Jason Derülo

Az énekes-rapper idén magasra tette a lécet, hiszen fehér öltözetével az egyik legstílusosabb férfi volt a 2016-os Teen Choice-díjtádón.

Maia Mitchell

Az ausztrál színésznő, Maia Mitchell is mesésen tündökölt a vörös szőnyegen, ahol Armani bőrnadrágot, és fekete-zöld mintás flitteres kabátot viselt.

Cody Christian

A Teen Wolf Theo Raekenje is tiszteletét tette a neves eseményen, melyen ő is feketére vette a figurát. A színész fekete inget, nadrágot és cipőt viselt, ezzel elegáns hatást keltve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek