Starity

Lindsay Lohan nem terhes

2016. augusztus 01. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő barátnője pontot tett a találgatások végére, és őszintén vallott arról, mi történik most Lindsay életében.

hirdetés
Lindsay Lohan nem terhes
Fotó: Instagram / Lindsay Lohan

Nemrég még attól volt hangos a világsajtó, hogy Egor Tarabasov állítólag megcsalta az első gyermekével várandós Lindsay Lohant, amiről maga a színésznő számolt be közösségi oldalain. A zavaros posztok azóta eltávolításra kerültek, ám a rajongók továbbra is csak találgathattak azt illetően, hogy végül is mi az igazság az egész botrányból.

Végül Lindsay egyik barátnője, Hofit Golan arcát és nevét vállalva állt a nyilvánosság elé, és őszintén vallott arról, hogy jelenleg közösen vakációznak a Bajos csajok sztárjával, aki a pletykákkal ellentétben nincs áldott állapotban.

Akupunktúrás kezelésre járunk, masszíroztatunk, tornázunk, zöld juice-okat iszunk, barlangászunk, horgászunk, úszunk, és úgy általában normális dolgokat csinálunk. Lindsay-vel évek óta ismerjük egymást, nagyon közeli barátom. Ő egy hűséges barát és nagyszerű ember. Sajnálatos módon az életében vannak olyan emberek – nem akarom nevükön nevezni őket –, akik megerősítették a pletykát, miszerint terhes, pedig nem az

– magyarázta az Us Weeklynek Hofit, majd így folytatta:

A vakációnk csodálatosan telik, és szó sincs arról, hogy szinglibuli vagy egy szakítás utáni kikapcsolódás lenne. Lindsay jelenleg szünetet tart a kapcsolatában, és csatlakozott hozzám és a barátaimhoz a nyaralás erejéig. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, jelenleg ez a helyzet Lindsay és Egor esetében is. Személyes gondjaik adódtak, de ez nem jelenti azt, hogy örökre szakítottak. Lindsay-nek csupán szünetre volt szüksége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek