Starity

Zac Efronnak nem megy a randizás

2016. augusztus 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A High School Musical mozikba kerülése óta nők millióinak álma, hogy Zac Efron karjában ébredjenek, ám a valóságban csak kevesen merik megkörnyékezni a jóképű színészt.

hirdetés

Zac Efron áprilisban tett pontot legutóbbi párkapcsolata végére, és azóta is szingli. A színész nemrég a The Timesnak adott exkluzív interjút, melyben többek között szót ejtett jelenlegi munkáiról, és arról is, hogy miért nem tud randizni a szakítása óta.

A randizás olyasvalami, amire képtelen vagyok. Legalábbis a szótári értelemben vett randizásra, mert nálam ez úgy működik, hogy előbb vagy utóbb, de beilleszkedek a másik életébe, akiben csak később realizálódik, hogy valójában együtt vagyunk

– magyarázta Zac, majd töredelmesen bevallotta, hogy a nagy Ő megtalálásának érdekében még a Tinderre is regisztrált.

Őrületes! Amikor regisztráltam a Tinderre, senki nem húzott engem jobbra. Azt hitték, fake a profilom... Soha nem lett belőle semmi.

A 28 éves színész szót ejtett továbbá arról is, hogy a hosszú randevúkat szereti, ugyanis ilyenkor lehetősége van eloszlatni a róla terjengő tévhíreket, melyekkel nap mint nap találkozhatunk, ugyanis nem szeretné, ha leendő partnere valótlan információk alapján ítélné meg őt.

Megőrülök az internettől! Ha elolvasok harminc pozitív és egy negatív dolgot, akkor is csak utóbbi marad meg bennem. Tényleg megőrjít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek