Starity

Tarjával lép fel Alissa White-Gluz?

2016. augusztus 02. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak néhány nap és a boltokba kerül a Nightwish egykori dalospacsirtájának legújabb korongja, melynek hivatalos bemutatójára a megjelenés napján kerül sor a Wacken fesztiválon.

hirdetés
Tarjával lép fel Alissa White-Gluz?

Pénteken véget ér a várakozás, ugyanis a Finnország hangjának is megválasztott énekesnő piacra dobja The Shadow Self nevezetű korongját. Mint ismeretes, több duett is helyet kapott a finn szépség újdonságán, így vélhetően hamarosan élőben is hallható lesz egy.

Tarja ugyanis pénteken lép színpadra a Wacken Open Air fesztivál keretein belül, ahová állítólag az Arch Enemy énekesnője, Alissa White-Gluz is hivatalos, így nagy esély van arra, hogy közösen adják majd elő az új lemezre is felkerült Demons In You című szerzeményt. Alissa egyébként szombaton fog fellépni zenekarával a fesztiválon, ezért csak találgatni tudunk, hogy valóban csatlakozik-e Tarjához pénteken.

További érdekesség, hogy holnap az ex-Nightwish-énekesnő egy különleges fellépésben részesíti majd rajongóit, ugyanis a fesztiválon a szabadban fog egy kisebb koncertet adni, egy bizonyos metáltemplomban, csütörtökön pedig rajongóinak lehetősége nyílik találkozni vele. Pénteken aztán mindenkinek a fekete színpad előtt lesz a helye, már amennyiben nem szeretnének lemaradni az énekesnő koncertjéről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek