Starity

Animációs filmhez írt betétdalt Lindsey Stirling – klippremier

2016. augusztus 04. 08:08   |   Szerző: Törpemókus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsey Stirling mindamellett, hogy augusztus 19-én piacra dobja vadonatúj, Brave Enough című korongját, Andrew McMahonnal közösen szerzett egy dalt, ami a nyáron debütáló rajzfilm, az Elliott, a sárkányban fog felcsendülni.

hirdetés

Lindsey Stirling az idei esztendőben is fáradhatatlanul tevékenykedik, hiszen nemcsak, hogy The Music Box elnevezésű világkörüli turnéjának keretein belül szórakoztatja közönségét, közben új szerzeményekkel is megörvendezteti rajongóit.

A művésznő Brave Enough című nagylemeze 2016. augusztus 19-én kerül a boltok polcaira, aminek elkészítésében olyan neves előadók működtek közre, mint Christina Perri, ZZ Ward vagy a kétszeres Grammy-díjas rapper, Lecrae.

Az album 14 dalt tartalmaz, ezek közül egy, a The Arena már kislemez formájában korábban megjelent. A korongon található utolsó dalt, vagyis a Gavi's Songot pedig a tavaly novemberben rákban elhunyt billentyűs emlékére írta Lindsey, aki szerves részét képezte csapatának a turné ideje alatt. Gavi többek között Stirling 2015-ös, nyári budapesti koncertjén is közreműködött.

A hegedűművész a napokban tette fel a YouTube-ra a legújabb kislemezéhez, a Something Wildhoz tartozó kisfilmjét, amiben ő maga és az énekes-zongorista Andrew McMahon, valamint két kisgyermek látható. A dalt a hazánkban augusztus 18-tól vetített Elliott, a sárkány című animációs filmben hallhatjuk viszont. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek