Starity

Hailee Steinfeld gyerekkora olyan volt, mint egy rémálom

2016. augusztus 04. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Seventeen magazin Hailee-t kérte fel szeptemberi száma címlaplányának, így egy mindenre kiterjedő interjú is készült vele, melynek keretein belül szó esett korántsem átlagos gyerekkoráról.

hirdetés

Hailee Steinfeld mindössze 14 éves volt, amikor megkapta élete első Oscar-jelölését, azóta pedig igen eredményes karriert futott be. Több nagy sikerű filmben is megcsillogtatta a tehetségét az évek során, nemrég pedig énekesnőként is volt alkalma kipróbálni magát. Siker és hírnév azonban ide vagy oda, a fiatal tehetség nem felejtette el, milyen mélyről kezdte meg karrierjét, legutóbbi interjújában pedig részletes leírást adott rémálomba illő gyerekkoráról is.

Fotó: Seventeen / Jason Kim

Volt az életemnek egy időszaka, amikor minden reggel 7 óra 2 perckor megcsörrent a telefon. Minden reggel így kezdődött, és amikor felvettem, egy fenyegtő hang azt mondta: Indulj el az iskolába most! Szétrúgjuk bent a segged!

– elevenítette fel a fájó emléket Hailee, majd így folytatta:

Így aztán korábban indultam a suliba, és a leghátsó padban ültem le. De arra is akadt példa, hogy amikor a padomhoz léptem, a könyveim le voltak öntve kézfertőtlenítővel, amiből az ásványvizes üvegembe is tettek. Olyan is volt, hogy amikor éppen pakoltam a könyveimet a szekrényembe, odaléptek hozzám, és rámcsapták az ajtót. Ezek olyan abszurd dolgok, amiket más csak a filmekben lát.

Fotó: Seventeen / Jason Kim

A kemény gyerekkor azonban jól megedzette Hailee-t, aki kissé saját sorsát látta Nadine-éban, a karakterében, akit a még idén bemutatásra kerülő Edge of Seventeen című filmben alakított. 

Ez a lány olyasmiken ment keresztül, amik számomra is ismerősek. Vannak pillanatok, amikor az ember megkérdőjelezi, ki is ő; mi az, amiben jó, és mitől érzi klasszul magát.

Fotó: Seventeen / Jason Kim

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek