Starity

Dalpremier: Delain – The Glory And The Scum

2016. augusztus 05. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Heteken belül az üzletek polcaira kerül a holland zenekar legújabb albuma, amelyről ma ismét bemutatásra került egy dal.

hirdetés

Augusztus 26-án kerül majd a lemezboltok polcaira a Delain legújabb, Moonbathers névre keresztelt stúdióalbuma, melynek első beharangozója a Suckerpunch nevezetű dal és az ahhoz készült klip volt. A Charlotte Wessels vezette zenekar augusztus 3-én jelentette meg legújabb dalszöveges kisfilmjét, amely a The Glory And The Scum nevezetű tételhez készült, és a Napalm Records lemezkiadó gondozásában került fel a YouTube-ra.

A holland hatos egyébként ismét Alissa White-Gluz (ex-The Agonist, Arch Enemy) énekesnő közreműködésével készítette el újdonságát, aki a legutóbbi lemezen is hallható volt. A formáció idén már meglátogatta a magyar közönséget is, akik a RockPart fesztivál keretein belül láthatták és hallhatták a zenekar előadását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek