Starity

Megjelent a Skillet legújabb nagylemeze

2016. augusztus 08. 07:07   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Unleashed címmel került a boltok polcaira a négyesfogat legújabb, kilencedik albuma.

hirdetés

Utoljára 2013-ban hallatott magáról a Skillet, amikor a rádiók még a Rise című albumuk slágereit játszották, ám a rajongók végre fellélegezhetnek, ugyanis a hétvége folyamán végre az üzletek polcaira került a soron következő nagylemez, melynek az Unleashed címed adták.

A boltokba kerülés megjelenés örömteli pillanatait az együttes frontembere, John Cooper különleges módon ünnepelte, ugyanis ő volt a legelső, aki megvásárolta a CD-t, amit a rajongók is nyomon követhettek egy élő Facebook-közvetítésben. 

A 20. évfordulóját idén ünneplő csapat májusban már adott egy kis betekintőt a lemezbe a Feel Invincible című szerzemény keretein belül, melyhez azóta videoklip is készült.

A banda egyébként jelenleg is turnézik: október végéig az Egyesült Államokban népszerűsítik az új lemezt, és majd csak novemberben látogatnak Európába. Ami azonban, ennél is jobb hír, hogy december 3-án kicsiny hazánkba is ellátogatnak, ahol a budapesti Akvárium legnagyobb koncerttermében, a Nagy Hallban csapnak majd a húrok közé. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek