Starity

Már ebben a hónapban megérkezhet Lady Gaga visszatérő dala

2016. augusztus 08. 09:09   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jó hír szörnyecskék! Lady Gaga majd' három éves kihagyás után az elkövetkező egy hónapban kiadhatja legújabb, visszatérő popdalát.

hirdetés

Hetek óta terjednek olyan pletykák, miszerint az Anyaszörny ötödik albumának első kislemezes dala augusztusban jelenik meg. Valószínűleg nem is tévednek azok, akik ezt mondják, hiszen a pletykákat nem sokkal ezelőtt egy amerikai rádiós műsorvezető is megerősítette.

A rádióban dolgozom. Az a munkám, hogy ilyen dolgokról tudjak. Lady Gaga kiadója elárulta, hogy 30 napon belül új zene várható

– árulta el Chase Murphy, egy texasi rádióállomás munkatársa. A férfi továbbá azt is megerősítette Twitter-oldalán, hogy élő adásban közölte a hallgatósággal, hogy Lady Gaga új dala hamarosan érkezik.

Nos, sokan gondolhatják továbbra is, hogy a hír kacsa, azonban nem sokkal ezelőtt a GagaDaily is megerősítette a pletykákat. A rajongóoldal adminisztrátorai olykor valóban hiteles információkkal rendelkeznek Lady Gaga munkásságával kapcsolatban.  Tehát egyelőre tényleg úgy tűnik, hogy Lady Gaga még ebben a hónapban kiadja új dalát. A legideálisabb időpont erre augusztus vége lenne, ugyanis rögtön reklámozhatná friss felvéletét az augusztus 28-án esedékes MTV Video Music Awards díjkiosztó-gáláján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek