Starity

Hűséget fogadott párjának Lola

2016. augusztus 09. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Örök szerelem napja alkalmából egy hindu szerzetes előtt fogadott örök hűséget egymásnak Lola és szerelme, Bence.

hirdetés
Hűséget fogadott párjának Lola
Fotó: Facebook / LOLA

Tavaly szeptemberben még szakításuktól volt hangos a sajtó, ám Lola és Bence hamar rájöttek, hogy viták és nézeteltérések ide vagy oda, képtelenek egymás nélkül élni. A hangmérnökként dolgozó fiatalember januárban ismét gyűrűt húzott az énekesnő ujjára, aki boldogan mondott igent, és bár az igazi lagzi még várat magára, a szerelmesek már összekötötték az életüket.

Bence idén januárban újra meglepett egy eljegyzési gyűrűvel, és most úgy érezzük, valóban egymásra találtunk, és örök hűséget fogadunk egymásnak ezen a napon, még ha jelképesen is. Sokat változtam az elmúlt hónapok alatt, mindig is hirtelen és hisztis voltam, most már sokkal higgadtabban viselkedem, és a vitákat is lazábban kezelem. Megértem erre a kapcsolatra, készen állok egy valódi házasságra, és pár év múlva jöhet a családalapítás is

– nyilatkozta Lola a Blikknek, és hozzátette, hogy közel állnak hozzá a hindu és buddhista tanok, így hasonló formában szeretne férjhez menni az igazi esküvőjén is.

Fotó: Weber Zsolt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek