Starity

Adele lehet a 2017-es Super Bowl sztárvendége

2016. augusztus 10. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017. február 5-én, a texasi Houston NRG Stadiumjában kerül megrendezésre a következő Super Bowl.

hirdetés

Az amerikaiak kedvenc sporteseménye minden évben a legnézettebb műsor a világon, így nem csoda, ha a készítők évről évre a legnagyobb sztárokat szeretnék felsorakoztatni a színpadra, hogy még emlékezetesebbé tegyék az eseményt a nézők körében. Az idén 50. alkalommal megrendezett megmérettetés félidejében Beyoncé, Bruno Mars és a Coldplay szórakoztatta a közönséget, akik igen magasra tették a lécet.

A Metro értesülései szerint a szervezők a jövő februárban esedékes Super Bowlra Adele-t szeretnék leszerződtetni, akivel jelenleg is tárgyalnak, ám egyelőre még nem született megállapodás. A brit énekesnőre egyébként azért is esett a választásuk, hiszen amellett, hogy Adele a világ egyik legkedveltebb énekesnője jelenleg, világkörüli turnéjának keretein belül minden este teltház előtt játszik, így vélhetően igencsak megdobná az amúgy is nagy érdeklődés övezte sportesemény jegyeladását.

Jelenleg nincs nagyobb sztár a világon Adele-nél, és a szervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy rábeszéljék, szerződjön le velük

– nyilatkozta egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek