Starity

Molly Sims babát vár

2016. augusztus 10. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell 43 évesen lesz újra anya. Harmadik gyermeke jövő év elején jön világra.

hirdetés

Molly Sims várandósságáról a People magazin számolt be elsőként, majd a színésznői babérokra törő modell a Twitteren jelentette be, hogy a hír igaz: második gyermeke születése után másfél évvel ismét áldott állapotban van. 

A hír igaz! A harmadik Stuber-baba úton van

– írta a népszerű mikroblogon a szőkeség.

Molly egyébként két kicsi gyereket nevel férjével, Scott Stuberrel: fiuk, Brooks Alan négyéves; lányuk, Scarlett May pedig márciusban ünnepelte első születésnapját. A kismama egyébként nagyon élvezi az anyasággal járó édes terheket, és immár a család foglalja el az első helyet az életében.

Nagyon boldog vagyok, és a férjemmel együtt áldottnak érezzük magunkat. Sokkolt a dolog, amikor megtudtuk, hogy újra babánk lesz, de nagyon izgatottak vagyunk az érkezése miatt

– nyilatkozta a magazinnak Sims, majd így folytatta:

43 éves vagyok, ami némi aggodalomra ad okot, de úgy vagyok vele, hogy a 90-et is megérem! Ha Mick Jagger 72 évesen bevállalt egy nyolcadik gyereket, nekünk is menni fog. Jó érzéseink vannak ezzel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek