Starity

Gagára és Katyre táncolnak a légiutas-kísérők

2010. október 02. 15:03   |   Szerző: csenii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gagára és Katy Perryre táncolnak a Fülöp-szigeteki légiutas-kísérők. Így talán az emberek is odafigyelnek az unalmasabb részekre, ami viszont kötelező.

hirdetés
Gagára és Katyre táncolnak a légiutas-kísérők

Mindenki tudja, hogy a repülőn felszállás előtt a légiutas-kísérők elmutogatják a biztonsági előírásokat az utasoknak, ámbár erre elég kevés ember van, aki oda is figyel.

Ezért a Cebu Pacific Airlines légiutas-kísérői úgy döntöttek, hogy más módon hívják fel magukra a figyelmet. A felszállás előtt vidáman táncoltak Lady Gaga Just Dance és Katy Perry California Gurls című slágerére.

A Cebu Pacific Airlines marketingelnöke azt mesélte, hogy cégük mindig is híres volt arról, hogy szórakoztató légitársaság. Elmondása szerint ez csak egy kísérlet volt arra, hogy az emberek így mennyire figyelnek, és reméli, hogy még lesz alkalmuk bemutatni a személyzet tehetségét.

A Cebu Pacific Airlines a Fülöp-szigetek egyik legnagyobb légitársasága, mely olcsó árairól és vicces trükkjeiről híres az utasok körében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek