Starity

Jensen Ackles ismét apa lesz

2016. augusztus 11. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jensen Ackles és gyönyörű felesége már egy hároméves, tündéri kislány, Justice "JJ" Jay szülei. Az Odaát szívtiprója tegnap délután tette közzé Twitter-oldalán a hírt, miszerint hamarosan újabb tagokkal bővül a család, Danneel ugyanis ikrekkel várandós.

hirdetés

A CW Odaát című sorozatából ismert Jensen Ackles 2010 óta él boldog házasságban Danneel Harris színésznővel, akivel a Méretes hősök forgatása alatt szerettek egymásba. A pár 2013-ban jelentette be, családot alapítanak, első közös gyermekük, Justice Jay pedig még abban az évben be is mutatkozott a nagyvilágnak.

A szerelmesek azóta is úsznak a boldogságban, szemmel láthatóan nagyon élvezik a családos életet. Jensen közösségi oldalain gyakran látható a kislányával közös fénykép, ma pedig kiderült, JJ nem sokáig marad egyedül, Danneel ugyanis ikrekkel várandós. A színésznőről már korábban felkerült az internetre egy fotó, amelyen tisztán kivehető kerekedő pocakja, ez a fénykép azonban nem keltett különösebb visszhangot a rajongók körében.

Jensen tegnap délután jelentette be követőinek, miszerint a hír igaz: ismét szülői örömök elé néznek. A tweetre rögtön több ezer gratuláció érkezett válaszként, a rajongók mellett többek közt Robbie Thompson és Amy Gumenick is jókívánságait küldte nekik. Ezzel egyidőben Danneel is posztolt egy imádnivaló fotót Instagram-oldalára, ezzel mindenki tudtára adva, hogy hamarosan nem egy, hanem két taggal bővül a család. A babák még ebben az évben megérkeznek, ahogy a sztárpár is elárulta: egy kisfiú és egy kislány növekszik a színésznő pocakjában. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek