Starity

Első koreai szólólemezével tért vissza Jun.K

2016. augusztus 11. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nyolc dalt felsorakoztató középlemezével ismét megmutatja vokális adottságit Jun.K.

hirdetés

Július 28-án közölték a nagyérdeművel, hogy a 2PM egyik tagja, Jun.K koreai szóló visszatérésre készül a következő hónapban. Ezt követően, augusztus másodikán megjelent Jun.K és Baek A Yeon Don't Go című duettje, ami az új lemez előfutára is volt egyben. Augusztus ötödikén érkezett a videoklip előzetes, majd másnap az albumba is belehallgathattak a rajongók.

A 28 éves idol első önálló koreai EP-je Mr. NO♡ címmel végül augusztus 9-én jelent meg (digitálisan); a boltok polcaira pedig 11-én, azaz a mai napon került. A lemezről először a THINK ABOUT YOU kapott videoklipet, amit a YOUNG FOREVER követett. Míg előbbi egy érzelmes R&B stílusú dalra sikeredett; addig utóbbi egy vidámabb szerelmes nóta lett, melynek klipjében egy cameo erejéig feltűnik csapattársa, Taecyeon.

Mint említettük, a korongra összesen nyolc dal került, melyeket mind maga Jun.K írt, és a zeneszerzéseből is kivette a részét.

Íme, a dallista:

  1. Mr. NO♡
  2. THINK ABOUT YOU
  3. BETTER MAN
  4. YOUNG FOREVER
  5. 파도타기
  6. 우리집
  7. Don't Go (feat. Baek A Yeon)
  8. NO LOVE Part 2 (feat. San E)
A lemez borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek