Starity

Elhunyt nagymamáját gyászolja Kahi

2016. augusztus 12. 08:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szomorú pillanat érkezett el Kahi életében, hisz szeretett nagymamája a minap örök nyugovóra tért.

hirdetés

Augusztus hatodikán Instagram-oldalán közölte a szomorú hírt Kahi, miszerint a nagymamája örökre lehunyta a szemét. A 35 éves énekesnőnek a nagymamája jelentette az anyafigurát az életben, hisz nagyszülei nevelték föl – így nagyon közel állt hozzájuk. Szívbemarkoló üzenettel búcsúzott el tőle.

Drága nagymamám.... Ő nevelt fel. A nagyszüleim Kangreungban egy kis lakást béreltek, és mindent megtettek értem. Ha kamaszkoromban rosszat is tettem, akkor se bántam velem rosszul. A nagyszüleim voltak a szüleim... Nagypapám két évvel ezelőtt meghalt, nagymamám pedig egy idősek otthonában töltötte magányos mindennapjait. Ma reggel a férjémmel elmentem őt meglátogatni. Körülbelül két órán keresztül csak fogtam a kezét és néztem őt, mert már nem tudott beszélni, és én nem akartam elmenni tőle. Éjjel értesítettek, hogy a nagymamám elhagyta ezt a világot... Biztosan csak rám várt.. Alighanem csak rám várt, hogy utoljára láthasson, mielőtt elmegy... Isten biztosan addig tartotta őt itt, amíg meg nem látogattam. Imádkoztunk. Emlékszem, nagymamám mindig csendben imádkozott Istenhez, és mélyen vallásos hívőként élt. Kértem Istent, hogy vigyázzon rá. Annak ellenére, hogy szomorú voltam, nagyon, de nagyon hálás voltam, hogy még egyszer utoljára vele tudtam tölteni egy kis időt. Nagymama, keményen dolgoztál, magányos voltál, és biztosan unatkoztál oly sokáig egyedül. Köszönöm, hogy ezt elviselted egészen eddig. Most biztosan békére leltél Isten oldalán. Sokkal jobb helyen leszel. Nyugodj békében, nagymama. Köszönök mindent neked. Nagyon szeretlek. 2016.8.6.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek