Starity

Sarah Jeffery nem tér vissza az Utódok második részébe

2016. augusztus 15. 09:09   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney még korábban bejelentette, hogy az Utódok című nagy sikerű filmnek második részt is készítenek, azonban a Sarah Jeffery által megformált Audrey karaktere nem tér vissza a filmvászonra.

hirdetés
Sarah Jeffery nem tér vissza az Utódok második részébe

2015 nyarán mutatták be a Disney Channelen az Utódok című fanatsy filmet. Az alkotás rekordnézettséget döntött, és átvette a vezetést a High School Musicaltől (aminek a nézettségét 2006 óta, azaz egy évtizede nem tudták megdönteni). A rajongók már nagyon várták, hogy új információk érkezzenek a 2017-ben bemutatásra kerülő Utódok 2-ről, azonban 2016 júliusáig kellett várniuk, mire a Disney nyilvánosságra hozta, hogy augusztustól megkezdődnek a forgatási munkálatok.

Ahogy az első részt, úgy a másodikat is Vancouverben forgatják, és már el is kezdődtek a meghallgatások, valamint a tánc- és énekpróbák. A rendezői székben ezúttal is Kenny Ortega foglal helyet, és természesen a négy főszereplő, Dove Cameron, Sofia Carson, Cameron Boyce és Booboo Stewart is visszatérnek, hogy tovább kalandozzanak Auradon szigetén.

Azt már eddig is pletykálták, hogy az Audrey-t életre keltő Sarah Jeffery nem tér vissza, ám a hírt a színésznő nemrég hivatalos formában is megerősítette. Sarah-nak azonban nincs oka az aggodalomra, ugyanis az Utódoktól függetlenül is nagy szerep vár rá, ugyanis Jennifer Lopez oldalán tér vissza a képernyőre a Shades of Blue krimisorozat 2017 januárjában debütáló második évadában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek