Starity

Bencsik Tamara állampolgárságra vár

2010. október 02. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves Megasztár 4-csillag szeretne végre magyar állampolgárrá válni, ugyanis nem Magyarországon született.

hirdetés
Bencsik Tamara állampolgárságra vár

Bencsik Tamara nevét először a Megasztár negyedik szériájában hallhattuk. Sokan nem tudják, de ő nem magyar származású, ugyanis Jugoszláviában született. Az énekesnő régi vágya, hogy hivatalosan is magyar legyen, ezért januárban be is adja az állampolgársági kérelmet. Reméli, hogy nem kell annyit várnia, mint Rúzsa Magdinak.

„Nagyon örültem a mostani országgyűlési választás eredményének, mert ezzel elhárult az akadály, hogy hivatalosan is magyar legyek. Mindig ez volt az álmom, mert én magyar vagyok, magyarul beszélek és tanulok. Hivatalosan Jugoszláviában születtem, utána pedig Szerbiában éltem. Az újonnan megválasztott parlament törvénymódosítása óriási örömet jelentett a határon túl. Az állampolgársági törvény megalkotásával január 3-án végre beadhatom az állampolgársági kérelmemet. Sorsfordító dolog lesz ez az életemben, úgyhogy már most számolom visszafelé a napokat” – mondta a Blikknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek