Starity

Megérkezett a Delain újdonsága

2016. augusztus 15. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hét múlva kerül az üzletek polcaira a holland csapat legújabb nagylemeze, amelyről a hétvégén újabb dallal ismerkedhettünk meg.

hirdetés

Augusztus 26-án kerül majd a lemezboltok polcaira a Delain legújabb, Moonbathers névre keresztelt stúdióalbuma, melynek első beharangozója a Suckerpunch nevezetű dal és az ahhoz készült klip volt. A Charlotte Wessels vezette zenekar augusztus 3-én jelentette meg legújabb dalszöveges kisfilmjét, amely a The Glory And The Scum nevezetű tételhez készült, és a Napalm Records lemezkiadó gondozásában került fel a YouTube-ra.

Pénteken újabb dallal kedveskedett rajongóinak a holland formáció, ugyanis bemutatásra került a Fire With Fire címre keresztelt szerzemény. A hollandok egyébként október 23-án Magyarországon is tiszteletüket teszik, ugyanis elfogadták a Wisdom zenekar meghívását, akik aznap rendezik meg a X. Keep Wiseman Alive névre keresztelt koncertsorozatukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek