Starity

Secret: Mi lesz a csapattal?

2016. augusztus 15. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberben lejár mind a négy tag szerződése kiadójukkal. Jelenleg is tárgyalnak a felek egymással ennek kapcsán, de az újítás egyelőre bizonytalan.

hirdetés
Secret: Mi lesz a csapattal?

A Secret tagjainak (Jeon Hyo Sung, Jung Ha Na, Song Ji Eun, Han Sun Hwa) a TS Entertainmenttel kötött exkluzív szerződése októberben lejár. Ezt a mai napon közölte a cég, mikor felröppent a hír, hogy Sunhwa nem újítja meg szerződését. Az ügynökség csak így nyilatkozott a Star Newsnak:

Mind a négy SECRET-tag szerződése lejár októberben. Eddig semmi sem biztos. Még mindig vannak olyan dolgok, amiket meg kell beszélnünk, és korai lenne bármi konkrétat is mondani.

A formáció egyébként 2014-ben promótált utoljára együtt, s a tagok azóta főleg egyéni tevékenységeikre fókuszálnak. Vannak olyanok, akik már elkönyvelték magukban, hogy a Secretnek vége és egyáltalán nem lepődnének meg azon, ha nem folytatnák együtt; mások pedig hisznek abban, hogy a tagok az újítás mellett döntenek, és bizakodva várják a visszatérésüket. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek